Çka te ofron Spielgruppe plus 

- Te luajm brenda dhe jashtë

- Te punojm me materiale te ndryshme

- Te kendojm dhe të bëim muzike

- Te dëgiojm përalla

- Ofrojm ushqim të shëndetshëm

- Inciativ për gjuhën gjermane

- Grupet udhëheqen nga dy persona

- Bashkëpunim me prindërit


Kush mund të merr pjesë në Spielgruppe plus

- Për fëmijët nga 2-5 vjeç

- Regjstrimi është i mundshëm në çdo Kohë nëse ka vende të lira


Ku mund ta gjeni Spielgruppe plus

Schulhaus Unterdorf

im Erdgeschoss

Hauptstrasse 80

4702 Oensingen


Çmimet për Spielgruppe plus

- 1x në javë  2 1/2 orë     Fr.180.-/ 3 mujor    përfshihet mëngjesi dhe shujta 16.00

- 2x në javë 2 1/2 orë      Fr.360.-/ 3 mujor    përfshihet mëngjesi dhe shujta 16.00

- 3x në javë 2 1/2 orë      Fr.540.-/3 mujor     përfshihet mëngjesi dhe shujta 16.00

  (Çmimi për 1 orë Fr. 6.- )

- Shuma Tre Mujorëshe duhet të parapaguhet.

- Regjistrimi Fillestar 25.-

Gezohem që unë kam mundësi ta përcjell Fëmian TUAI në këtë kohë me Rëndësi.